KRK PANO

   

  Na ovoj stranici ćemo, u obliku bloga, iznositi naše prijedloge, planove, razmišljanja, osvrte i kritike na aktualnosti u gradu, kao i prijedloge za sjednice gradskog vijeća i gradske odbore.
  Bez kalkulacija i skrivenih interesa, tu smo za sve građane, i stojimo vam na raspolaganju za raspravu i dogovor oko tema koje su bitne, o stvarima koje uočavate i smatrate da ih treba izmijeniti ili unaprijediti, o tome što treba učiniti u gradu ili što treba prestati činiti.

   


  www.facebook.com/DNKListazaKrk/
  Naravno, dostupni smo i osobno :)

  Iako smo novi u sudjelovanju u radu gradskog vijeća, odlučili smo da od početka pokušamo djelovati po načelima našeg programa, kojeg smo pokušali sažeti u tri riječi koje tvore skraćenicu DNK:

  Dobronamjerno Napredno Konstruktivno

  Netom završena e-savjetovanja oko stvari koje su tema u sljedećem razdoblju (koja inače možete pratiti i u njima sudjelovati na ovom linku: https://www.grad-krk.hr/jedinstveni-upravni-odjel/savjetovanje-sa-zainteresiranom-javnoscu) iskoristili smo da predamo niz prijedloga za unaprijeđenje života u našem gradu, od Kornića do Glavotoka. Naravno, želja i planova je puno, no pokušali smo biti realni i razumni u zahtjevima, i ostati u granicama ostvarivog u kratkoročnom razdoblju.

  Na žalost, radi različitih tumačenja roka za predaju prijedloga za uvrštenje u programe za 2022-u godinu, gradska uprava naše prijedloge nije uzela u razmatranje, no koristeći mogućnost predaje amandmana za četvrtu sjednicu Gradskog vijeća, naše ćemo prijedloge uputiti na taj način.

  U sljedećih nekoliko objava upoznat ćemo vas s našim prijedlozima.

  U svakom slučaju, trudit ćemo se svim srcem opravdati povjerenje koje ste nam dali, o svemu vas izvještavati, a na raspolaganju smo vam, za sve prijedloge, kritike, napomene, putem ove stranice, emaila, društvenih mreža, telefonom kao i osobnim kontaktom uz kavu u svakodnevnom životu.